maanantai 4. helmikuuta 2013

Uudenvuodenlupaussivu ja kortti eläkeläiselle

Tässä ensimmäinen Emmon Voimaa skräppäyksestä -nettikurssilla tekemäni sivu. Taustasta tuli aika kosminen, kun innostuin suihkuttelemaan mistejä gesson päälle oikein urakalla :D Varoituksen sana: dymoteipin kohokirjaimet voivat sulaa pois, jos niiden läheisyydessä heiluttelee liikaa kuumailmapuhallinta! Jouduin dymoilemaan päälle toisen kerroksen...

Muista musiikin mahti
Kimalleteipin tein itse tavallisesta kaksipuolisesta askarteluteipistä embossaamalla kullanvärisellä kohopulverilla - idean sain Creative JumpStartista. Sudenkorentokoristeet olen saanut joskus joltakulta askarteluystävältä (jos se olit sinä, kiitos!) ja söpö lintunappi on Polkkaponilta. Nuolisuikaleet leikkasin tulostamastani digitaalisesta tarinointilapusta, joten tämä on oikeastaan hybridisivu.

Embossausta ja mistailua löytyy myös alla olevasta kortista. Tein rohkeasti kaiken suoraan korttipohjaan ja ihan hyvä tuli, vähän toki kipristyi mutta painon alla suoristui riittävästi. Tämä Inkadinkadon lintuleimasin minulla on ollut jo vuosia, en muistanutkaan miten kiva se oli - ja setistä löytyy myös trendikäs höyhen! Osallistun kortilla Leila-mumman haasteeseen #7: stanssit vai leimat.

Onnea
Päätin nyt sitten muuttaa lopullisesti Vuodatuksesta tänne, eli päivittäkääpä kirjanmerkkinne/syötteenlukijanne osoittamaan Bloggeriin. Juhlistan uutta blogia arvonnalla, jahka keksin millaisella :)

10 kommenttia:

 1. Wau miten hieno kortti!! Tykkään sinun leimakuvastasi todella paljon.
  Kiitos kun osallistuit haasteeseeni ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Päivitetty syötteen lukijaan - vihdoin! Onneksi eilen piti linkata sinut, niin tajusin etten vielä ollut lisännyt tätä bloggerin puolta syötteenlukijaan!

  Ihana tausta ylemmässä ja muutenkin supermahtava sivu! Kortissa on kaunis sävy ja hieno lintu :)

  VastaaPoista
 3. Tervetulo bloggerin puolelle! Hienoja leiskoja olet tänne jo kerennyt postata. Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä hieno tuo skräpppäyksen tausta, kosminen on juuri oikea sana. Blogissani on sinulle tunnustus, kelaa vähän alaspäin...

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta! Lämmittää mieltä. <3
  Ja ton sun sivun tausta on vaan niiiiiiin huikeen upea, että sitä jaksais katsella vaikka kuinka ja kauan! Ihan mahtava! Ja lupauskin siinä on erittäin hyvä, samaa koetan itsekin toteuttaa. :)

  VastaaPoista
 6. Ooh.. kiva nähdä kosminen leiska myös kuvana! Puheiden perusteella ajattelin värien olevan "hippimäisempi versio" kosmisesta. Tämä on ihana, jotenkin tosi rento!

  VastaaPoista
 7. Wautsi wau, mikä tausta!

  Upean luomuksen oot teheny! :)

  VastaaPoista
 8. Tuo kosminen tausta osui heti silmään, älyttömän hieno.

  VastaaPoista