lauantai 9. helmikuuta 2013

Muuttoarvonta

Tervetuloa uuteen blogiini! Levitetäänpä sanaa muutosta pienellä arvonnalla. Kerro uusi osoitteeni http://lehtipollo.blogspot.fi blogissasi (jos sinulla ei ole blogia, esim. Facebook käy myös) ja jätä kommentti tähän kirjoitukseen su 17.2.2013 klo 23.59 mennessä, niin voit voittaa 23 euron lahjakortin uuteen kotimaiseen askartelukauppaan, Paperilohikäärmeeseen. Lahjakortin voi käyttää joko netissä tai myymälässä. Onnea arvontaan! :)

Lehtipollon muuttoarvonta

Voit halutessasi käyttää linkittämiseen oheista nappia. Kuulisin kommenteissa mielelläni palautetta uudesta blogista - toimiiko ulkoasu, ovatko kuvat sopivan kokoisia, millaista sisältöä kaipaisit?

Edit: Arvonta suoritettu!

12 kommenttia:

 1. hyvän näköinen sivu, kuvat tulee selvästi esiin samoin teksti =)

  VastaaPoista
 2. minäpä pistän sivupalkkiini mainospalan...ja omaan blogilistaanihan mä sun uuden osoitteen päivitän myös... =)
  onnea uuteen blogi-kotiin!! =)

  VastaaPoista
 3. Jee, blogger! Jos vielä tuntuisi sinulta siltä, että haluaisit mahdollistaa mobiilinäkymän blogillesi, niin se olisi jes. Mainostan myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos palautteesta! Laitoin mobiiliversion päälle. Itseäni häiritsi siinä, kun etusivulla näkyy kirjoituksista vain pienet pätkät ja jokaista pitää erikseen tökätä, mutta onhan tuo muuten luettavampi ja kuvat pienempiä joten latautuvat nopeammin (ja tökkäämällä saa ison version).

   Poista
 4. Blogin ulkoasu on miellyttävä ja selkeä. Sisältö on aina ollut laadukasta ja mieluisaa, en kaipaa muutoksia. Muuten pyytäisin vinkkejä/tutoriaaleja digiskräppäykseen, mutta kun yritän todella kovasti pysyä siitä erossa : )

  VastaaPoista
 5. Minusta näyttää hyvältä; selkeä ja leiskat erottuu hyvin. Kuvien taso on loistava. Kun saisi itsekin aikaiseksi omaansa muutella sellaiseksi miltä se mielessä näyttää =)
  Arvonnassa mukana siis.

  VastaaPoista
 6. Minusta tämä uusi blogi näyttää mainiolle! <3

  Linkitin arvonnan blogiini!

  VastaaPoista
 7. Onnea uudelle blogille.

  Odotan entisenkaltaista sisältöä (joo, olen vähän tylsä), varsinkin digeilyt on kivoja kun en sitä itse harrasta. Ulkoasu blogissa on ihanan selkeä.

  VastaaPoista
 8. Onnea uuteen blogiisi! Selkeä yleisilme, ehkä vähän turhan harmaa kokonaisuus, mutta tykkään silti! Kuvat näyttävät hyviltä. Laitan linkkiä blogiini!

  VastaaPoista
 9. Hienolta blogilta vaikuttaa, mielelläni mainostan tätä uutta osoitetta Facebookissa.

  VastaaPoista
 10. Onnea uuteen kotiin! Selkeä ulkoasu ja sisältökin vaikuttaa oikein lupaavalta :D Mainostin blogissani.

  VastaaPoista
 11. Onnea uuteen blogiin. Linkitin arvonna omaan postiini

  VastaaPoista