torstai 7. helmikuuta 2013

Lapsuuskuva

Voimaa skräppäyksestä -kurssilla skräpättiin myös lapsuudesta. Halusin tähän sivuun sellaista lapsuuden kesien tunnelmaa. Hain inspiraatiota Anskilta, joka käyttää taitavasti värejä ja kuvioita tunnelman luomiseen. Myös pitsi, kukat ja roiskeet kuuluvat Anskin tyyliin ja sopivat tähän hyvin. Ruusu oli mummun lempikukka, siksi halusin käyttää näitä Priman vähän realistisempia ruusuja enkä kuviopaperista leikattuja.

Mummulassa

Sivun asettelu oli hieman haastava, koska tulostin ihanan kuvan isona, melkein A4-kokoisena. Diane Paynen leiskan avulla pääsin alkuun. Tällainen vähän suoraviivaisempi asettelu sopi mielestäni hyvin turvallisen lapsuuden kuvaamiseen. Normityylini mukaisesti asettelin koristeet katsetta ohjaavalle diagonaalille.

Olen saanut Paulalta oheisen tunnustuksen, paljon kiitoksia!

New Blog Love

Tunnustuksen säännöt ovat:
Kiitän tunnustuksen antajaa ja linkitän hänet blogiini.
Jaan tunnustuksen eteenpäin viidelle ihanalle blogille ja ilmoitan siitä heille toivoen heidän hyväksyvän sen ja jatkavan eteenpäin.
Päätin tulkita New-sanan tarkoittavan minulle uusia blogeja; kotimaisista uusin tuttavuuteni taitaa olla Maakari, jonka upeita skräppisivuja ja muita töitä käyn mielelläni ihastelemassa. Lisäksi haluan palkita uuteen blogiin hiljattain muuttaneita vanhempia tuttuja: Anun askartelupöydältäAskartelujuttuja - taru76Kootut teokset ja Saksikäsi Elina. Kiitos inspiraatiosta!

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan tunnelmallinen sivu, kaunis ja ihanat värit siinä :)

  VastaaPoista
 2. Hurjan ihana leiska ja kuva. Olet kyllä ihan tunnistettavissa tuosta kuvasta :) Ikinuori ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana pikku Lehtipöllö ihanassa mekossa! Ja niin tunnelmallinen ja kaunis sivu. Tykkään tosi paljon! Ja sopii kyllä tähän tuo linjakas ja selkeä asettelu.

  VastaaPoista
 4. Ihana! Lämmin tunnelma ja ihana valokuva. Iso valokuva tuo kyllä tunnelmaa leiskaan. Ihanat värit ja kivat punaiset väripilkahdukset siellä täällä!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kuva ja sivu! Tykkään todella paljon sivun tunnelmasta. Kaikki on paikallaan.

  VastaaPoista
 6. Upea sivu!!! Mahtava tuo sinun valokuva, itsellä aika vähän lapsuuskuvia, kolmas kun olin...

  Kiitos tunnustuksesta! Otin itseäni niskasta kiinni ja jatkoin, kerrankin!

  VastaaPoista
 7. Tykkään tästä ihanan isosta kuvasta! Kylläpä me oltiin molemmat todella rakkaudellisissa tunnelmissa tämän haasteen kanssa =D
  Kiitokset tunnustuksesta.

  VastaaPoista
 8. Wau! Ihana kuva ja upea sivu! Raika punainen on ihana piriste!

  VastaaPoista
 9. Kiitos tuhannesti tunnustuksesta!!! Ja tuhannesti anteeksi, että vasta nyt tähän vastaan!!! Sulla myös on ihana blogi täynnä mielettömän hienoja töitä, joita mielellään käy katselemassa <3

  VastaaPoista