lauantai 2. helmikuuta 2013

Askartelupirtin satoa

Askartelupirtissä oli taas oikein mukavaa ja tykkäsin myös siitä, että tapahtuma oli Tampereen keskustassa. Kiitokset asianosaisille! Tällaisen sivun sain ensimmäiseksi aikaan. Vähän mietin, olisiko pitänyt lisätä sivuun tarpeeton keltainen peura Polkkaponilta saamallani sapluunalla, mutta jätin sitten kuitenkin lisäämättä... Mustat roiskeet on tehty Emmolta pihistetyllä Glimmer Glamilla. Huomaatko sivuun vahingossa syntyneen hymiön? :)

Naposte

Toiseen sivuun käytin sponsorilahjuksena (jotka olivat mahtavat) saadun pitsipaperin kääntöpuolen, ja kovin pitsinen tulikin koko sivusta... Xingin mielestä juuri sopiva, omasta mielestäni meni hieman liiallisuuksiin, koska kirkko, josta sivu kertoo, on oikeasti paljon vähemmän hörhelöinen. Ihan kiva kokeilu kuitenkin. Kuvien alle piiloon jäi myös kokeilu mistatulla muovipussilla leimaamisesta, joka ei mennyt ihan niin kuin Creative JumpStart -videossa.

Kaunis

Kolmannen sivun tein Riikan Kerroksia-kurssilla, jonka piti sairaustapauksen vuoksi Emmo - hyvin vedetty! Tästä tuli mielestäni aika onnistunut. Taustapaperin nurkassa oli jouluisa kuvio, jonka peitin gessolla. Viimeistelin kaikki sivut kotona. Reissu oli ehdottomasti tammikuun kohokohta <3

Seinämaalaus

11 kommenttia:

 1. Vautsi! Tosi hienoja sivuja kaikki. :) Enkä pitäisi tuota toista liian hörhelöisenä. Kun sekä pitsikuvio, että pohja ovat valkoisia niin pitsimäisyys ei ainakaan valokuvassa hyppää mitenkään liikaa silmille.

  VastaaPoista
 2. Ihania sivuja kaikki! Viimeinen ihan lemppari. Poikkesin blogilistan kautta, vaihdetaanko seuranta nyt tähän osoitteeseen?

  VastaaPoista
 3. Ihania sivuja! <3

  Ensimmäisessä pidän kirkkaasta, aurinkoisesta keltaisesta ja raikkaudesta. Toisessa sivussa valkoista-valkoiselle pitsikuvio on huikea! Ei liene ehkä yllättävää, että alimmaisessa sivussa pidän kerroksista? :D Kiitos kurssilla olosta, vaikken itse voinutkaan olla mukana. Ja kiitos linkistä!

  Sinulla on mahtava taito tehdä raikkaita, ilmavia sivuja, joissa silmä lepää.

  VastaaPoista
 4. Vähänkö upeita!! Ihanasti erilaisia, mutta silti samanhenkisiä sivuja. Tykkään kaikista!

  VastaaPoista
 5. hienoja kaikki!!! tykkään varsinkin tosta ekasta - siinä on tuo keltainen väri ja siihen olen ihan hulluna tällä hetkellä...liekö auringon puutetta :)...

  VastaaPoista
 6. Todella hienoja sivuja. Raikkaita ilmavia ja samalla väriä riittää!

  VastaaPoista
 7. Tosi ihania sivuja ja upeita ideoita!

  VastaaPoista
 8. Nämä kaikki on tosi upeita! Valokuvat ei kyllä anna näille oikeutta. Oot kyllä taitava! <3

  VastaaPoista