keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Lempiprojektini 2013

Tässäpä viime vuoden suosikkiprojektini. Askarreltua tuli vähän vähemmän kuin parina edellisenä vuotena, mutta silti keskimäärin useammin kuin kerran viikossa, mikä on mielestäni ihan hyvä tahti. Skräppisivuja syntyi vuoden aikana 38 kappaletta, ja ensimmäistä kertaa enemmistö oli paperileiskoja, 17 kpl (joista kolmea en ole vielä esitellyt blogissa). Digisivuja tuli 14 ja hybridisivuja 7. Alla suosikkini, joista löytyy kaikkia laatuja. Sapluunat ja sekatekniikka olivat edelleen in; väriä ja kuviota käytin ehkä aiempaa rohkeammin, laajoina pintoina. Tämä oli taiteen, omakuvien ja itsereflektion vuosi.


Kortteja väkersin hieman tavallista enemmän, 19 kpl (saman kaavan mukaan tehdyt joulukortit laskin yhdeksi). Näistä 12 oli paperisia, 5 hybridi- ja 2 digikortteja. Alla top 3, kaikki värikästä mutta yksinkertaisehkoa mixed mediaa.


Art journal -sivuja tai -aukeamia taiteilin kymmenisen kappaletta, joista kolme Päivin kursseilla Amaliassa (niitä en ole postannut blogiin). Yksi digisivukin mahtui joukkoon. Suosikikseni nousi tämä sekatekniikka-aukeama:


Lisäksi tein yhden kirjanmerkin ja joulupaketteja. Askartelutapahtumista tuli vuoden aikana koettua taas ainakin Askartelupirtti, Intohimona skräppäys, Leimailutaivas ja Helsingin kädentaitomessut, lisäksi jokunen kurssi ja pienempi tapaaminen. Käymistäni nettikursseista eniten inspiroivat Emmon Voimaa skräppäyksestä, Wilnan Art Class, Courseran Introduction to Art, Amyn Mix It Up, Claudinen Technique Toolbox ja Shirel Studion Pop and Colours. Ihan kiva askarteluvuosi!

8 kommenttia:

 1. Vallan upeita töitä! Ja ihan mieletöntä, että teet kaikenlaisilla tyyleillä kaikenlaisia juttua, mahtavaa! Hyvää uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Wow - what a lot of work you have done in a year, and so me really beautiful pieces. I got here via CJS14; it's nice to meet you.

  VastaaPoista
 3. Hienoja töitä ja kiva lukea analyysia! Itse on ole juurikaan kursseille osallistunut, pitäisi varmaan tutkia tuota kansainvälistä tarjontaa. Tosin aika on kortilla....

  VastaaPoista
 4. Upeita, monipuolisia töitä! Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ensinnäkin, kiitos, todella hienoa kuulla että tykkäsit kurssistani! Upeita töitä olet kuluvan vuoden aikana tehnyt. Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hienoja töitä ja todella kiva yhteenveto viime vuodestasi :)

  VastaaPoista
 7. Beautiful selection of work... love your art journal - the leaves are extraordinary

  VastaaPoista
 8. Hienoja projekteja! Upean monipuolisia todellakin. Näitä listoja on niin kiva katella, löytää töitä (jotka inspiroi), ja jotka on saattaneet mennä ihan ohi blogeja lueskellessa :)

  VastaaPoista