maanantai 12. toukokuuta 2014

Pirtissä aloitettua

This is my project for Scrapki-Wyzwaniowo Challenge #102: Three or more stamps. I used a face stamp with black Archival Ink, a wood veneer number border as a stamp with black gesso, and a hexagon stencil as a stamp with acrylic paint. I also used stencils the regular way on this art journal spread. The topic of the spread is dreams, particularly one dream where I looked in the mirror and didn't recognise my reflection, which I found very disconcerting.

Unet

Tällaiset art journal -aukeamat aloitin Askartelupirtissä ja viimeistelin nyt kotona. Ylemmän aukeaman taustasta löytyy kirjansivua ja gessoa sekä muutama kerros akryylimaalia sapluunoiden läpi tuputettuna. Käytin kuusikulmiosapluunaa myös leimasimena. Kasvot on leimattu Unity Stamp Companyn leimasimella; lisäsin vähän varjostuksia geelipastelleilla. Musta numerosarja on leimattu Xingiltä saamallani vanerikuviolla (kiitos!) – levitin kuvion nurjalle puolelle mustaa gessoa ja sumutin vähän vettä päälle, sitten vaan painoin sen sivuun.

Idea seuraa ideaa

Toisen aukeaman tausta on gessottu, sitten päälle on lisätty washiteippiä, kohopastaa sapluunan läpi ja akryylimaaleja niin ikään sapluunoiden läpi. Kohopastan jälkeä on värjätty guassilla ja mistillä. Plussat on leimattu rullaleimasimella, iso hehkulamppu on maski ja pienet pahvikuvioita, joiden ääriviivat piirsin sivuun tussilla. Isot kirjaimet on leimattu, keskikokoiset ovat tarroja ja pienet siirtokuvia, kuin myös kiehkurat. Ompelin sydämiä hehkulampun keskelle ja värjäsin langan oranssiksi Copic-tussilla.

Art journaling alkoi heti tuntua omemmalta, kun tajusin ruveta jättämään osan sivusta valkoiseksi. Sivuni tarvitsevat tilaa hengittää, kuten minäkin. :)

8 kommenttia:

 1. Olisinpa päässyt mukaan :)

  Sen sijaan blogissani on haaste sinulle - ota osaa jos haluat :)
  http://vihreantalonunelmat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia. Valkoisen tilan kanssa värit ja kuviot korostuvat.

  VastaaPoista
 3. MAHTAVAT!!!!!! UPEAA!!! =)

  hehe, hupsista, unohin sitten kiireessä sen linkin... ;) nyt linkki toiminnassa... =)

  VastaaPoista
 4. mageet lopputulokset. Hyvältä näytti vaiheessakin siinä Pirtin pöydällä, mutta nyt ne vasta hyvät onkin! Minun silmään itseassa kanssa miellyttää tuo sivujen kevyes kun valkoista näkyy!

  VastaaPoista
 5. These. Are. SO GREAT! Thanks for joining us @ Scrapki-wyzwaniowo.

  VastaaPoista
 6. Wow! it's so bright! and so creative!
  Thank you for join us at Scrapki-wyzwaniowo))

  VastaaPoista