torstai 8. toukokuuta 2014

Äitienpäiväkortteja kaksin kappalein...

... sain nimittäin Mr Lehtipollon askartelemaan kanssani kortin omalle äidilleen! Hänen korttinsa on kuvassa etualalla. Leikkasin korttipohjat perhosineen Cricutilla valkoisesta kartongista, sitten irrottelimme ne leikkuualustoista, mittasimme kuvion taakse sopivat palat akvarellipaperia, kostutimme ne märällä siveltimellä ja tiputtelimme mistipulloista päälle erivärisiä mustepisaroita. Välillä suihkimme päälle lisää vettä ja sitten taas mustepisaroita, jotta leviäisivät kivemmin. Lopuksi kuivasimme taustat kuumailmapuhaltimella, teippasimme ne kortteihin ja leimasimme sisälle onnittelut. Oli kivaa, ainakin minulla ;) ja herran äiti varmasti arvostaa itsetehtyä, kuten omanikin.

Äitienpäiväkortit vesiväritekniikalla

Osallistun omalla kortillani Inspis-haasteeseen 24, jonka aiheena on "kesän juhlat: äiti tai häät".

5 kommenttia:

 1. Aivan fantastinen idea toteutuksessa ja kaunis lopputulos! Ihanat värit räiskyvät puhtaassa valkoisessa. Tykkään kovasti!
  Kiitos osallistumisestasi Inspikseen!

  VastaaPoista
 2. Wau! Niin ihanan pirteät värit. Varmasti molempien äidit ilahtuvat kun annatte heille noin iloiselle mielelle saavat kortit. Kiva kun olet mukana Inspiksessä.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kortit. Kiva kun olet mukana Inspis-haasteessa.

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Kiva idea ja värit. Jollain tämmöisellä voisi itsekin saada houkuteltua tuon toisen puoliskon askartelemaan :D

  VastaaPoista