torstai 13. heinäkuuta 2017

Sateenkaarikortti Oxideilla

Testailin miten Distress Oxide -musteet blendautuvat 4CC-paperilla ja hyvinhän nuo sekoittuivat. Sitten vähän leimailin ja roiskin vettä päälle. Musta leimakuva on kohotettu kirkkaalla kohojauheella.


Kortti menee tuliaiseksi henkilölle jonka luona yövymme festareiden aikana. :)

For the Craft Stamper July Take It, Make It challenge: Anything Goes.

4 kommenttia:

 1. Ihanat värit ja kiva leimasin. Mä tilasin 3 väriä lisää oxideja jotka Marikalta Käsitellen liikkeestä lähtivät matkaan jo keskiviikkona mutta eipähän tulleet perjantainakaan vielä perille, posti on nykyään tosi hidas. No, pitää odottaa uusia värejä vielä, ehkä ne tulevat jo maanantaina. Mäkin kokeilin oxideja 4cc kartonkiin ja todella hyvin toimii kunhan ei hirveästi lutraa vedellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, 4CC on oikein hyvä, olen käyttänyt myös sileää akvarellipaperia (hot pressed) kun haluan käyttää enemmän vettä. Mutta leimajälki on parempi 4CC:llä.

   Poista
 2. Ai niin sitä piti vielä sanoa, että pitääkin kokeilla sitä märkää paperipallotekniikkaa vielä. Mä en vaan viitsi tehdä niin että märkää paperitolloa kastan leimasintyynyyn kun en usko että se siitä niin tykkää. Ajattelin ensin sipaista craft alustalle ja siihen sitten heittelen. Ja sitten toisin päin eli värjään ensin kartongin ja sitten märällä paperitollolla teen märkiä läiskiä taustalle. Oon vähän huono selittää mut ehkä tajuat mitä tarkoitan :D

  VastaaPoista