sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

ATC-sarja: Sweet

Craft Stamper -lehden toukokuun numerossa esiteltiin minulle uusi tapa käyttää kohojauheita, jota testasin näihin kortteihin. Valkoisesta kohojauheesta tuli herkullisen jäätelömäistä.


For the Simon Monday Challenge: We're Going Around in Circles.

4 kommenttia:

 1. Gorgeous set of cards, the colours and texture are fabulous! LOVE them :-)

  Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Monday Challenge
  Luv
  Lols x x x

  VastaaPoista
 2. This is an awesome trio of ATCs! I absolutely love the color palette you choose and the way you decorated them is so accurate!
  Thank you for playing along with us over Simon Says Stamp!
  x Zoey

  VastaaPoista
 3. Moikka. Olipa kiva tavata sut ja unohdinko sanoa, että oli tosi kiva kun keksit kivat teematkin inspiraatioksi kortteihin. Mä muistin väärin, eihän tämä blogi ollutkaan hiljainen, se olikin jonkun toisen blogi. Mutta oonhan mä täälläkin käynyt ihastelemassa sun teoksia. Nääkin on aivan ihania kaikki. Kerroppas mullekin mikä tämä tekniikka kohojauheille on upealta näyttää... ihan uusi mulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On täällä välillä aika hiljaistakin mutta suunnilleen kerran viikkoon pyrin postaamaan :) Tää oli sellainen että kahta eri kohojauhetta ripotellaan kuumuutta kestävälle alustalle (craft mat / kestoleivinpaperi) vierekkäin, vähän myös päällekkäin, sitten pannaan tavallinen leivinpaperi päälle ja sulatetaan kuumailmapuhaltimella. Tulee hauska "skini" jonka voi sitten varovasti irrottaa alustasta ja liimata korttiin. Lehden esimerkissä kohojauheista tuli melkein marmoroidun näköinen pinta, mulla eivät sekoittuneet ihan niin paljon, ehkä koska toinen (kultainen) kohojauhe oli sellainen grungempi jossa on tarkoituksella epäpuhtauksia eli muutakin kuin sulavaa jauhetta.

   Poista