tiistai 9. elokuuta 2016

ATC-sarja: Meren aarteita

Tein vaihtoon peräti kymmenen kappaleen ATC-sarjan. Saihan noilla sormet kivasti musteeseen :)


Taustat on gessottu, sitten leimattu merihevoskuvat kuplineen turkoosilla StazOn-musteella, sitten lasihelmigeeliä kuplasapluunan läpi, sitten erinäisiä mistejä + Brusho-värijauheita + vettä, sitten lisätty mistillä sävytettyä harsoa ja lopuksi valkoista kohopastaa reunoille ja harson päälle. Merihevoset leimattu erilliselle kartongille, väritetty Copic-tusseilla, sumutettu sinivihreää kimallesuihketta päälle, leikattu irti (tämä olisi kannattanut tehdä ennen kimallesuihketta…) ja kiinnitetty taustaan blingin kera.

Tällaisia ihanuuksia sain vaihdossa – kiitokset vielä kaikille!


(Tekijät vasemmalta oikealle: ylärivi Siiri, Anemone, Tiina T; keskirivi Jonna, Katja, Marja-Riitta; alarivi Fairytale, Tiina H, Päivi)

3 kommenttia:

 1. Tosi kivat ATC:t! Mikä ihme on lasihelmigeeli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on semmoinen akryylipohjainen läpinäkyväksi kuivuva mömmö, vähän kuin gel medium, jonka seassa on pikkuruisia lasihelmiä. Kimaltelee kivasti. Monellakin valmistajalla on sellaista nimellä "glass bead gel" tai "glass bead glitter gel", omani on Faber-Castellin.

   Poista
 2. Kiitos kun huomasit käyttää tuota Fairytale nimeä. Mä en ole vielä saanut aikaiseksi kuvata ja laittaa vaihdosta tekstiä blogiini... oon vaan tehnyt uutta. Mut pikkuhiljaa. Taidan lainata sun blogista nuo linkit toisten töihin kun muuten niissä on hirveä kaivaminen. Ja laitan sun blogin mun seurattavien listalle. Tosiaan sun kortti oli niin ihana. Toivottavasti vaihdellaan joskus keskenäänkin kortteja. Mulla nyt vähän taukoa vaihdosta, sillä haluan vain keskittyä tekemiseen ja keräämiseen kunnolla. Eilen tuli täyteen 61. kortti ja heinäkuussa aloitin :D Nyt alan katsomaan mitä kaikkea muuta kivaa sun blogista löytyy

  VastaaPoista