perjantai 1. tammikuuta 2016

Lempiprojektini 2015

Viime vuonna tein:
  • 19 korttia (15 paperi-, 4 hybridi-; saman kaavan mukaan tehdyt joulukortit laskin yhdeksi)
  • 16 leiskaa (3 paperi-, 8 hybridi-, 5 digi-)
  • 14 ATC:ta (10 paperi-, 4 hybridi-)
  • 8 art journal -sivua (7 paperi-, 1 hybridi-)
  • 3 leimasinta (joista 1 oikeastaan useamman leimasimen setti)
  • 3 origamityötä
  • 1 minialbumin
  • 1 värityskirjasivun.
Tässä top 10.

Kortteja tuli viime vuonna tehtyä jopa enemmän kuin skräppisivuja. Alkuvuodesta vähän kokeellisempia, jotka eivät enää tässä vaiheessa miellyttäneet silmää niin paljon kuin nämä loppuvuoden tekeleet. Käytin paljon Brushoja, muita vesivärejä ja kohojauheita. Kulta oli edelleen in.


Skräppileiskoissa digeilin ainoastaan alkuvuodesta, sitten siirryin hybridiin ja paperiin. Hybridisivuissa (kuten korteissakin) käytin paljon Wilnan tulostettavia tarvikkeita ja leikkuutiedostoja sähköiselle leikkurille. In olivat myös Gelli Plate ja Brushot.


Rupesin viime vuonna tekemään ja vaihtamaan ATC-kortteja vuosien tauon jälkeen. Pari pääsi jopa Simon Says Stampin maanantaihaasteen Designer Spotlightiin, alla niistä toinen.


Art journal -sivuista tykkäsin eniten tästä kokeellisesta, jossa leikin musteella, ruokokynällä, vesiväreillä ja sienillä.


Kaiken kaikkiaan vähän värikkäämpi satsi kuin viime vuonna. Isoihin hurahduksiin lukeutuivat Brushot ja ATC:t. Värityskirjoihinkin hurahdin sen verran, että ostin loppuvuodesta ison setin Faber-Castellin Polychromos-puuvärikyniä, joilla olen hiljakseen väritellyt Johanna Basfordin jouluista kuvaa. Värit sekoittuvat yllättävän hyvin, mutta itseä miellyttävän lopputuloksen saamiseen kuluu aikaa. Mukavaa ajanvietettä!

Aikaa tuli vietettyä myös muiden askartelijoiden kanssa mm. Askartelupirtissä, Leimailutaivaassa ja Matkalla luovuuteen. Oli kivaa! Vuonna 2016 panostan taiteeseen koko vuoden mittaisella Wanderlust-nettikurssilla, jonka suomalaisilla osallistujilla on oma Facebook-ryhmä. Muutakin askartelullista puuhastelua on luvassa, kuten Amalian leimailuviikonloppu Liesbeth Fidderin johdolla. Odotan innolla :)

Hyvää uutta vuotta!

1 kommentti: