keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Ei menny niinku Ihanassa

Tykästyin Riikan mixed media -kortteihin uusimmassa Ihana-lehdessä ja päätin tehdä kortin enemmän tai vähemmän ohjeen mukaan. Jotenkin siitä ei nyt vaan tullut yhtään samanlaista. :D En saanut musteita tarttumaan kunnolla gessoon, resistinä käyttämäni embossaus ei resistoinut (keskellä siis pitäisi olla kaunis valkoinen leimattu lumihiutale) ja tekstileimailukin levisi rumasti. Lopulta pelastin kortin kiinnittämällä siihen Paperillan korttihaasteen mukaisesti lisää lumihiutaleita, Heidi Swappin läpinäkyviä muovikuvioita, jotka embossasin valkoisella kohojauheella. Tekstin embossauskaan ei tietenkään onnistunut siististi. Tuli siitä... öö... talvinen?

Hyvää joulua

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Aww, kiitos :) Riikan ohjeet oli hyvät, olisi vaan pitänyt pidättäytyä sooloilemasta ja käyttää maskausnestettä eikä tavan embossausta. Nuo lisäämäni teipinpalat, joille olin kokeillut kuvansiirtoa vanhan Kotilieden tekstistä, eivät myöskään parantaneet asiaa. Mut joo, ihan ok sekatekniikkatausta siitä lopulta tuli. Ei tullut takkia, tuli rukkaset!

      Poista
  2. Minustakin oikein mahtava! Olen pahoillani ettei mennyt niinkuin Ihanassa. Olisi pitänyt artikkeliinkin laittaa että gessoissa on eroja - siitä varmaan se musteen tarttumattomuus johtui. :/

    VastaaPoista