maanantai 9. joulukuuta 2013

Kultainen synttärikortti ja talvinen joulukortti

Inspiroiduin Mayn ja Shellyn tekniikoista tekemään tällaisen kortin. Tausta on gessottua akvarellipaperia, jonka päälle tuputtelin alkoholimusteita. Sitten levitin kohopastaa Priman maskin läpi, ripottelin päälle kultaista kohojauhetta ja kuumensin. Lisäsin kohojauhetta vielä toisen kerroksen. Banneri on akvarellipaperia, jonka kuorrutin kauttaaltaan kohojauheella. Sävytin taustan ja bannerin reunoja leimasinmusteilla.

Onnea

Tykästyin kovasti Papermanian poroleimasimeen ja päätin tehdä sillä tämän vuoden joulukorttini – alla ensimmäinen kokeilu. Käytin vesileimamustetta ja kohotin leimakuvan kirkkaalla kohojauheella. Sitten vain hieroin taustaan Distress-musteita ja roiskin valkoista Dylusions-mistiä lumisateeksi. Lisäksi ompelin muutaman tähden/lumihiutaleen leipurinnyörillä, leimasin tervehdyksen ja piirsin taustan ympärille katkoviivakehyksen.

Hyvää joulua

Osallistun tällä kortilla Korttisirkuksen joulukorttihaasteeseen.

5 kommenttia:

 1. Kiva kun lähdit mukaan Korttisirkuksen haasteeseen:)

  VastaaPoista
 2. Hauska tuo porokortti, ja kiva tuo turkoosisävyinen tausta joulukortissa. Minusta nuo "tikkaukset" on juurikin sopiva lisä korttiin. Omat joulukorttini etenevät kovinkin perinteiselle "valkoista ja lisäksi ripaus punaista"-linjalla, mikä vaikuttaa juurikin nyt kovin tylsältä linjalta ;)

  VastaaPoista
 3. Todella upeita.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Mä olenkin jo käynyt täällä ihailemassa. Mahtava poro, näyttää ensi silmäyksellä ihan ristipistolta.

  VastaaPoista