perjantai 5. huhtikuuta 2013

Lisää wilnamaista

Tulostin ensin kaksi aanelosellista Voimaa skräppäyksestä -kurssilla ottamiani omakuvia, sitten ison kasan Dear Lizzy 5th & Frolic -digipakin papereita ja koristeita. Kirjakuvasta tuli mieleen hauska sanonta ja tiesin heti haluavani leikata sen Cricutilla valkoisesta kartongista Bebas-fontilla. Pienen Photoshopilla ja SCALilla leikkimisen jälkeen sainkin sen tehtyä ja rupesin asettelemaan tulostamiani papereita leikekuvan taakse. Sivun taustapaperiksi löytyi ColorConspiracya (Dear Lizzyt tulostin 6x6-koossa). Arvaattekos miten kiehkurat on tehty? Opin tekniikan Wilnan Art Class -kurssilla.

Big books


Intohimona skräppäys lähenee, huu! Työpajoihin voi ilmoittautua 8.4. klo 16 asti. Itse olen ilmoittautunut Riikan mixed media -kurssille ja Anna-Marian leiskakurssille. Annan ja Jaszmurkankin kurssille olisi kiva osallistua, mutta minialbumit eivät tällä hetkellä inspiroi lainkaan! Ehkä kuitenkin innostun vielä tekemään matka-albumia heidän kanssaan. Mihin pajoihin te muut olette menossa?

8 kommenttia:

 1. Aivan upea leiska! Otsikko on todella upea ja ihanat värit! Itse olen kans viime viikkoina vieraillut melkein päivittäin Wilnan blogissa ja katsonut kaikki hänen 2peas videot. Ehkä tuo Art Class pitää kanssa kahlata vielä läpi.. Toivottavasti nähdään IS:ssä :) Itse olen menossa Anna-Marian minialbumi-kurssille

  VastaaPoista
 2. Upea sivu! Niin raikas ja ilmava!

  Oliskohan kiekurat tehty pearl makerilla? Tai sitten liima+maalia ruiskuun hmm hmm.

  Olen menossa neljään workshoppiin - Anna-Marian molempiin, Birgitin mixed mediaan ja tuohon matka-albumiin :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan utuinen mutta samalla keväisen raikas sivu! En osaa arvata millä kiehkurat on tehty, mutta kiinostaisi kyllä tietää :) Tulen IS:ään vain lauantaina, jolloin teen ostoksia ja osallistun A-M:n ja A&J:n kursseille. Nähdään siis siellä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista! Kiehkurat on tehty kohopastalla (modeling paste) ja kakkupursottimella :) Ruiskun kanssa voisi kyllä mennä vähemmän ainetta hukkaan... mutta pursottimeen saa erilaisia vaihtopäitä, joilla taitava (toisin kuin minä) voi tehdä vaikka minkälaista. Ostin marketista vitosella kakkulehden jonka mukana tuli tarvikkeet pursotteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja nähdään IS:ssä - ilmoittauduin vielä viime hetkellä Birgitin leiskakurssille!

   Poista
 5. Nää on niin ihania ja ilmavia nämä sun sivut! Todella taidokkaita. Huomenna nähdään :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään tykkään! Wilna onkin mulle uusi tuttavuus, menin heti tutkimaan mitä kaikkea häneltä löytyykään :).

  VastaaPoista
 7. Siis aivan ihana sivu!! Värimaailman on osunut ihan nappiin!

  VastaaPoista