perjantai 23. elokuuta 2024

Itse maalatut ATC:t

Tein Tuuniksen vaihtoon kolme itse maalattua ATC:ta. Kivaa! Valitettavasti unohdin, että sarjan teeman toivottiin olevan yhteneväinen… Näissä ainoa yhteinen nimittäjä on se, että tein sitä mitä kiinnosti kokeilla.

Ylävasemmalla Andreas Erikssonin inspiroima abstrakti työ, jonka toteutin lyijykynällä, vesiväreillä ja mustalla + valkoisella kynällä. Alla itse ottamani lummekuvan perusteella maalattu työ, jonka piirsin Karin-tusseilla ja lisäsin vettä suihkeena + siveltimellä, valkoista maalikynää ja kirkasta gessoa tavan maalisudilla (siitä tuli kiva tekstuuri). Yläoikealla taas muotokuva, johon katsottu mallia netistä löytyneestä valokuvasta, mutta tuli kyllä hyvin erinäköinen. Tein ensin taustalle tekstuuria levittämällä gesson ja tekstuuripastan sekoitusta palettiveitsellä. Annoin kuivua ja maalasin työn akryylimaaleilla ja pienehköillä karkeakarvaisilla siveltimillä.

sunnuntai 18. elokuuta 2024

Feikkipostimerkkikortti

Olin Kouvolan pirtillä Liesbeth Fidderin taideleimailukursseilla. Postimerkkikorttityöpajasta sai tosi paljon ideoita! Tein yhden leimailemistani pohjista nyt kortiksi.

Yksi ideoista oli ihan vaan stanssata postimerkkiarkki valmiista kuviopaperista (ks. alla). Hyvältä näyttää, instant-kortti! Itse kylläkin käytin merkkejä yksittäisinä päiväkirjan koristeluun.

maanantai 12. elokuuta 2024

Linnakortti kuusivuotiaalle

Kuusivuotiaalle pinkin ja prinsessojen ystävälle syntyi tällainen kolmiulotteinen kortti Lori Whitlockin leikkuutiedostolla ja Silhouette Cameo -leikkurilla. Eriväriset Crelandon kartongit ovat Lidlistä, musteutin reunoja Distress-musteilla. Käytin kokoamiseen uutta Bearly Artin liimaani, hyvin tarttui eikä sotannut.