tiistai 9. syyskuuta 2014

Matka luovuuteen, Leimailutaivas ja Maijun kirppis

Tässäpä vihdoin luovuusmatkan ehkä haastavin tuotokseni, Finnabairin johdolla tehty kollaasitaulu. Muutama vuosi sitten en olisi varmasti pystynyt tekemään tällaista, ainakaan samaan tahtiin muiden kanssa. Kuumaliiman käyttö vähän jännitti, mutta olikin loppujen lopuksi aika helppoa (sillä tehtiin nuo jääpuikkomaiset valumat). Koristeiden asettelu ja liimailu oli tosi kivaa. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni tyylistä, jossa kaikki peitetään gessolla ja värit lisätään jälkikäteen misteillä. Tykkäsin.


Alla näkyy paremmin taulun kolmiulotteisuus.


Viime lauantaina pääsin taas näkemään askartelututtuja, jee :) Ostin Leimailutaivaasta kolme Dina Wakleyn akryylimaalia (Paperilohikäärmeestä), kaksi Crafter's Workshopin sapluunaa (Heidin korttipajasta), yhden joulutekstileimasimen (Klemmarikellarista) ja pullollisen Tacky Glueta (Dekorettesta). Sitten lähdimme Maijun kirppikselle, jolta löytyi ihana iso perhosleimasin sekä Maijun ja Heinin joulukirja. Käytin alla olevassa sivussa kaikkia ostoksiani paitsi joulujuttuja.

Uskalla

Ostin sinistä, punaista ja keltaista maalia ajatuksella, että niistä (+ gessosta) voi sekoittaa muut värit. Aloitinkin sivun tekemisen sekoittelemalla violettia maalia ja levittämällä sitä paksulti taustakartongille. Sitten leimasin paksuun maalikerrokseen tekstuuria perhosleimasimella, mutta jäljestä ei tullut mielestäni riittävän selkeää. Koska leimasimeen jäi paljon maalia, leimasin sillä maalaamani alueen reunoille, mikä näyttikin kivalta. Sitten käytin sapluunoita – yritin ensin levittää maalia sapluunan läpi palettiveitsellä, mutta se ei ollut ihan tarpeeksi paksua siihen, joten vaihdoin meikkisieneen. Lisäsin kontrastiväriksi kultaa Heidi Swappin suihkeella.

Otsikon eka sana on itse kirjoitettu, leikattu, gessottu ja värjätty. Uskallusteeman mukaisesti kiinnitin sanan kuumaliimalla Wilna Furstenbergin tapaan enkä edes polttanut sormiani. Uskalsin myös leimata päivämääräleimasimella suoraan sivuun kun se oli jo muuten valmis, ja sitten päivämäärä olikin väärin – eipä siinä muuta kuin säädin päivämäärän oikeaksi ja leimailin lisää. Sivun koristeet ovat Crafty Templatesin touko-kesäkuun koristepakista.

Luovuusmatkalla tapaamallani Seikulla on muuten tarjolla upea bloginamu: 35 euron lahjakortti Klemmarikellariin ja vielä jokin ylläri päälle!

2 kommenttia:

  1. Tämä leiska on aivan huikea! Tykkään siitä todella paljon. Samoin kanvas on upea ja kerta kaikkisen taidokas.
    Kuten Maijun kirppiksellä juttelimme, on ollut mahtavaa seurata, miten monipuolinen ja taitava mixed media -tekijä sinusta on tullut! You rock, girl!!

    VastaaPoista