perjantai 28. helmikuuta 2014

Hyvää Kalevalan päivää

Wilnan Art Class 2 -kurssilta, päivää :) Testailin tähän art journal -aukeamaan kaikenlaisia tekniikoita Gelatos-tyyppisten liitujen, mistien, kynien, kohojauheiden, sapluunan ja leimasimen kera. Piirsin kukkaköynnöksen liiduilla ja levitin väriä vedellä. Osallistun aukeamalla Askartelupajan kukkahaasteeseen.

Kevät keikkuen tulevi

Huomatkaa uusi iso Dylusions-merkkinen art journal – tuntuipa kummalta tehdä A3-kokoinen aukeama, kun olen tottunut pieniin Moleskine-kirjoihin.

lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväpupu ja -sydän

Tällaiset ystävänpäiväkortit sain tänä vuonna aikaan. Ensimmäisestä löytyy todella pitkästä aikaa leimakuvan värittelyä! Ihan ei ole Copicit vieläkään hallussa... Osallistun kortilla Askartelupajan ystävähaasteeseen.


Toisessa kortissa käytin Birgit Koopsenin kurssilla viime vuoden Intohimona skräppäys -tapahtumassa tekemääni stanssattua sydäntä. Myös sydämenmuotoinen kakkupaperi on samaisella kurssilla tuunattu. Taustassa on mistejä, kohopastaa ja Distress-mustetta. Osallistun kortilla Villakeijun helmikuun haasteeseen, jonka aiheena on "silpuista ja suikaleista, käyttämättä jääneistä tilpehööreistä".


Toivottavasti teillä oli ihana ystävänpäivä <3

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Jäälauttoja kuvassa ja taustassa

Eilen pääsin skräppäämään hyvässä seurassa <3 Tuloksena tämä sivu, johon lisäsin kotona vähän leimailua, roiskeita ja tekstiä. Taustassa on gessoresist sapluunan kera, päällä vedellä ohennettua akryylimaalia, jota pyyhitty pois vauvan peppupyyhkeellä samaisen sapluunan läpi. Tykkäsin kovasti maalien sekoittelusta ja taustan tekemisestä, ja ompelu Amy Tanin templaattien avulla oli myös ihanan rentouttavaa.

Viking Grace

Nopsa ehtii vielä osallistua Askartelupirtin arvontaan, jossa voi voittaa askartelupaikan ko. tapahtumaan (25.–27.4. Tampereen Teiskossa, luvassa kursseja, kauppoja ja vapaata askartelua).

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Aurinkoinen synttärikortti

Aika perinteistä leimailua ja Distress Ink -tekniikoita löytyy tästä kortista. Ideana oli vähän tällainen mutta värit eivät oikein levinneet laaduttomalla paperilla riittävästi, joten suihkin päälle Dylusions-mistejä ja lisää vettä.


Kortin saaja harrastaa valokuvausta, siksi lisäsin kamerakoristeen.


Oli kiva saada sormet musteeseen <3

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Vehreyttä sapluunoilla

Creative JumpStart on tältä erää ohi, joskin kurssivideoita voi katsella vielä marraskuuhun asti. Plakkariin jäi paljon kokeiltavia tekniikoita – tässä sivussa käytin vauvan peppupyyhettä, pyöreää maskia ja vaaleanpunaista akryylimaalia Pam Carrikerin inspiroimalla tavalla (samaa tekniikkaa on käyttänyt myös Dina Wakley). Sivun toisena innoittajana toimi CSI-haaste #108.

Puunhalaajan verhot

Creative JumpStart is over for now; fortunately, the course videos will be available until November. I've got so many new techniques to try – on this page I used a round mask and pink acrylic paint with a baby wipe, inspired by Pam Carriker (a similar technique has been used by Dina Wakley). My other source of inspiration for this page was CSI Case File No. 108.

Case File No. 108