maanantai 18. helmikuuta 2013

Muuttoarvonnan voittaja on...

... kommentoija numero...

10

... eli Paula! Onnea Paulalle ja kiitos kaikille osallistujille. Ehkä tähän ulkoasuunkin joskus jotain väriä saadaan, jahka kyllästyn harmauteen :)

lauantai 16. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkortteja

itKuPiLLi on avannut Deviant Scrapissa digikaupan, josta löytyy myös ilmainen maistiainen. Tein sillä miehelleni tämän ystävänpäiväkortin (sarvipää ei symboloi mitään erityistä, löytyipähän vaan pakista ;)

I Love U

Oli kiva välillä vähän digeillä. Erityisesti naisen I-tatuoinnin tekeminen oli hauskaa. Käytin siihen Outlaw-fonttia.

Peura oli in myös tässä nopeasti sutaistussa paperikortissa. Embossasin bambin ja sapluunoin + maskasin sydämen. Sapluunan raja jäi ikävästi näkymään mistailussa, joten leimasin sen päälle tekstin. Kuivasin mistin pyöräyttämällä kortin päällä talouspaperirullaa, jonka kuviointi näkyy nyt taustassa. Kortista ei tullut kummoista, mutta sainpahan taas sormet musteeseen ja pääsin käyttämään hauskoja tekniikoita. Niin, ja muistin ystävää :) Osallistun kortilla P*skarteluhaasteeseen, jonka aiheena on tällä kertaa maskaus.

Iloa päivääsi

Muuttoarvontaan voi osallistua vielä tämän viikonlopun ajan.

tiistai 12. helmikuuta 2013

Art journal -aukeama rakkaudesta

P*skarteluhaasteeseen haluttiin sydämiä. Olin edellispäivänä leikkinyt taidepäiväkirjassani rikkinäisellä kalligrafiakynällä ja india ink -musteella. Tämän jälkeen pudottelin aukeaman toiselle sivulle värisuihkeita pipetillä ja suljin kirjan, jolloin sain roiskeet peilikuvana toisellekin sivulle. Jatkoin leikkimistä sapluunoilla sekä valkoisella ja hopeanvärisellä Distress Stainilla. P*skarteluhaasteesta keksin sitten sivulle aiheen ja rupesin kehittämään sitä määrätietoisemmin. Aukeamaan tuli vielä piirtelyä, leimailua, embossausta ja akryylimaalin + kohopastan sekoitusta. Kivaa!

All you need is love

Muistakaahan osallistua muuttoarvontaan!

lauantai 9. helmikuuta 2013

Muuttoarvonta

Tervetuloa uuteen blogiini! Levitetäänpä sanaa muutosta pienellä arvonnalla. Kerro uusi osoitteeni http://lehtipollo.blogspot.fi blogissasi (jos sinulla ei ole blogia, esim. Facebook käy myös) ja jätä kommentti tähän kirjoitukseen su 17.2.2013 klo 23.59 mennessä, niin voit voittaa 23 euron lahjakortin uuteen kotimaiseen askartelukauppaan, Paperilohikäärmeeseen. Lahjakortin voi käyttää joko netissä tai myymälässä. Onnea arvontaan! :)

Lehtipollon muuttoarvonta

Voit halutessasi käyttää linkittämiseen oheista nappia. Kuulisin kommenteissa mielelläni palautetta uudesta blogista - toimiiko ulkoasu, ovatko kuvat sopivan kokoisia, millaista sisältöä kaipaisit?

Edit: Arvonta suoritettu!

torstai 7. helmikuuta 2013

Lapsuuskuva

Voimaa skräppäyksestä -kurssilla skräpättiin myös lapsuudesta. Halusin tähän sivuun sellaista lapsuuden kesien tunnelmaa. Hain inspiraatiota Anskilta, joka käyttää taitavasti värejä ja kuvioita tunnelman luomiseen. Myös pitsi, kukat ja roiskeet kuuluvat Anskin tyyliin ja sopivat tähän hyvin. Ruusu oli mummun lempikukka, siksi halusin käyttää näitä Priman vähän realistisempia ruusuja enkä kuviopaperista leikattuja.

Mummulassa

Sivun asettelu oli hieman haastava, koska tulostin ihanan kuvan isona, melkein A4-kokoisena. Diane Paynen leiskan avulla pääsin alkuun. Tällainen vähän suoraviivaisempi asettelu sopi mielestäni hyvin turvallisen lapsuuden kuvaamiseen. Normityylini mukaisesti asettelin koristeet katsetta ohjaavalle diagonaalille.

Olen saanut Paulalta oheisen tunnustuksen, paljon kiitoksia!

New Blog Love

Tunnustuksen säännöt ovat:
Kiitän tunnustuksen antajaa ja linkitän hänet blogiini.
Jaan tunnustuksen eteenpäin viidelle ihanalle blogille ja ilmoitan siitä heille toivoen heidän hyväksyvän sen ja jatkavan eteenpäin.
Päätin tulkita New-sanan tarkoittavan minulle uusia blogeja; kotimaisista uusin tuttavuuteni taitaa olla Maakari, jonka upeita skräppisivuja ja muita töitä käyn mielelläni ihastelemassa. Lisäksi haluan palkita uuteen blogiin hiljattain muuttaneita vanhempia tuttuja: Anun askartelupöydältäAskartelujuttuja - taru76Kootut teokset ja Saksikäsi Elina. Kiitos inspiraatiosta!

maanantai 4. helmikuuta 2013

Uudenvuodenlupaussivu ja kortti eläkeläiselle

Tässä ensimmäinen Emmon Voimaa skräppäyksestä -nettikurssilla tekemäni sivu. Taustasta tuli aika kosminen, kun innostuin suihkuttelemaan mistejä gesson päälle oikein urakalla :D Varoituksen sana: dymoteipin kohokirjaimet voivat sulaa pois, jos niiden läheisyydessä heiluttelee liikaa kuumailmapuhallinta! Jouduin dymoilemaan päälle toisen kerroksen...

Muista musiikin mahti
Kimalleteipin tein itse tavallisesta kaksipuolisesta askarteluteipistä embossaamalla kullanvärisellä kohopulverilla - idean sain Creative JumpStartista. Sudenkorentokoristeet olen saanut joskus joltakulta askarteluystävältä (jos se olit sinä, kiitos!) ja söpö lintunappi on Polkkaponilta. Nuolisuikaleet leikkasin tulostamastani digitaalisesta tarinointilapusta, joten tämä on oikeastaan hybridisivu.

Embossausta ja mistailua löytyy myös alla olevasta kortista. Tein rohkeasti kaiken suoraan korttipohjaan ja ihan hyvä tuli, vähän toki kipristyi mutta painon alla suoristui riittävästi. Tämä Inkadinkadon lintuleimasin minulla on ollut jo vuosia, en muistanutkaan miten kiva se oli - ja setistä löytyy myös trendikäs höyhen! Osallistun kortilla Leila-mumman haasteeseen #7: stanssit vai leimat.

Onnea
Päätin nyt sitten muuttaa lopullisesti Vuodatuksesta tänne, eli päivittäkääpä kirjanmerkkinne/syötteenlukijanne osoittamaan Bloggeriin. Juhlistan uutta blogia arvonnalla, jahka keksin millaisella :)

lauantai 2. helmikuuta 2013

Askartelupirtin satoa

Askartelupirtissä oli taas oikein mukavaa ja tykkäsin myös siitä, että tapahtuma oli Tampereen keskustassa. Kiitokset asianosaisille! Tällaisen sivun sain ensimmäiseksi aikaan. Vähän mietin, olisiko pitänyt lisätä sivuun tarpeeton keltainen peura Polkkaponilta saamallani sapluunalla, mutta jätin sitten kuitenkin lisäämättä... Mustat roiskeet on tehty Emmolta pihistetyllä Glimmer Glamilla. Huomaatko sivuun vahingossa syntyneen hymiön? :)

Naposte

Toiseen sivuun käytin sponsorilahjuksena (jotka olivat mahtavat) saadun pitsipaperin kääntöpuolen, ja kovin pitsinen tulikin koko sivusta... Xingin mielestä juuri sopiva, omasta mielestäni meni hieman liiallisuuksiin, koska kirkko, josta sivu kertoo, on oikeasti paljon vähemmän hörhelöinen. Ihan kiva kokeilu kuitenkin. Kuvien alle piiloon jäi myös kokeilu mistatulla muovipussilla leimaamisesta, joka ei mennyt ihan niin kuin Creative JumpStart -videossa.

Kaunis

Kolmannen sivun tein Riikan Kerroksia-kurssilla, jonka piti sairaustapauksen vuoksi Emmo - hyvin vedetty! Tästä tuli mielestäni aika onnistunut. Taustapaperin nurkassa oli jouluisa kuvio, jonka peitin gessolla. Viimeistelin kaikki sivut kotona. Reissu oli ehdottomasti tammikuun kohokohta <3

Seinämaalaus

Täällä minä, missä sinä?

Vuodatus ongelmoi edelleen, joten kirjoittelen nyt ainakin väliaikaisesti tänne Bloggerin puolelle. Toivottavasti joku löytää tännekin... Tervetuloa!

Edit: Äh, mitäpä tässä enää vekslailemaan, tuskin Vuodatuksesta ihan äkkiä tulee Bloggeria parempaa. Siirryn siis lopullisesti tänne. Uuden blogin avausjuhla tulossa jahka keksin jotain kivaa :)